FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaklada "Hrvoje Požar" objavila odluku o dobitnicima nagrada za 2007. godinu

ZAGREB, 2. srpnja 2007. (Hina) - Glavni odbor Zaklade "Hrvoje Požar" objavio je danas odluku o dobitnicima nagrada "Hrvoje Požar" za 2007. godinu.
ZAGREB, 2. srpnja 2007. (Hina) - Glavni odbor Zaklade "Hrvoje Požar" objavio je danas odluku o dobitnicima nagrada "Hrvoje Požar" za 2007. godinu.

Dobitnik za stručni i znanstveni doprinos razvitku energetike je prof. Ivan Zulim s Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, za realizirani projekt racionalnog gospodarenja energijom Istraturist iz Umaga, te za popularizaciju energetike Društvo za oblikovanje održivog razvoja iz Zagreba.

Dobitnici za izvrstan uspjeh na studiju energetskog usmjerenja su Darjan Bošnjak, Andrijana Čolak, Hrvoje Pandžić i Ivan Rajšl s Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba, te Boris Majcen s Fakulteta strojarstva i brodogradnje iz Zagreba.

Za posebno zapažen diplomski rad iz područja energetike dobitnici su Jerko Bogavčić s Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije iz Zagreba, Krešimir Fekete s Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku i Slavica Robić s Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba.

Stipendije za stručni dio studija dobili su Matea Jeličić s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta iz Zagreba, te Marin Matijaš s Fakulteta elektrotehnike i računarstva iz Zagreba.

Nagrade će biti podijeljene u četvrtak, 5. srpnja, u zgradi Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙