FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 24. svibnja

ZAGREB, 23. svibnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 24. svibnja.
ZAGREB, 23. svibnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 24. svibnja.

ZAGREB - Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj, Državni ured za reviziju i Nacionalni ured za reviziju Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske predstavit će rezultate 30-mjesečnog twinning projekta EU-a "Jačanje vanjskog nadzora nad izvršenjem proračuna". Ovaj twining projekt s Državnim uredom za reviziju financirala je EU u okviru programa CARDS 2003 u iznosu od 1,6 milijuna eura. Kroz taj projekt Državni ured za reviziju poboljšao je kvalitetu rada jačanjem zakonskog okvira i povećanjem operativnog kapaciteta provođenja svih vrsta revizije u skladu s međunarodnim standardima. Uspjehu projekta pridonijela je i nabavka moderne računalne opreme i računalnih programa, koje je također financirala EU u iznosu od 400 tisuća eura (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Hrvatske autoceste organiziraju obilazak gradilišta čvora Velika Gorica (jug) dionice Jakuševec-Velika Gorica, autoceste Zagreb-Sisak. Na dionici Velika Gorica - Jakuševac dovršavaju se ugovoreni radovi na glavnoj trasi autoceste od Hrašća Turopoljskog do Velike Gorice s čvorištem Velika Gorica-jug, obilaznici Velika Gorica, putnom prijelazu Kolareva, vijaduktu Velika Gorica jug, nadvožnjaku Kolareva, podvožnjaku HŽ 2 za željeznicu na obilaznici Velika Gorica. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 201,89 milijuna kuna (bez PDV-a). Rok za dovršetak građevinskih radova je 15. lipnja nakon čega slijede radovi opremanja (8,00, početak novoizgrađenog dijela Kolareve ulice).

POREČ - Hotelska grupacija Valamar otvorit će novoobnovljeni hotel Valamar Club Tamaris sa 320 soba i 71 apartmanom te popratnim sadržajima poput bazena, wellness centra te sportskih i dječjih igrališta. Club hotel je ujedno i nova vrsta hotelskog proizvoda u ponudi Valamara namijenjen gostima koji žele dio vremena provesti aktivno, baveći se različitim sportovima ili sudjelujući u brojnim animacijskim programima. Hotel je u kategoriji četiri zvjezdice, a u obnovu je uloženo 60 milijuna kuna (13 sati).

ZAGREB - Telekomunikacijska tvrtka Vipnet na konferenciji za novinare predstavit će novosti u svom poslovanju (11 sati, Vip centar, Gajeva 2).

ZAGREB - Poslovodstvo Zagrebačkog velesajma na konferenciji za novinare najavit će 19. međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira Intergrafika, koji će se održati od 29. svibnja do 1. lipnja. Sajam je namijenjen isključivo poslovnoj publici, a bit izloženi tiskarski strojevi, strojeve za sitotisak, digitalni tisak, uređaji za unošenje, obradu i prenošenje podataka, strojeva koji se koriste u industriju papira itd. (11,00 sati, ZV, Avenija Dubrovnik 15).

Urednica: Davorka Stanešič

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙