FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga "Poslovne informacije i bussines intelligence"

ZAGREB, 10. svibnja 2007. (Hina) - Knjiga Božidara Javorovića i Mirka Bilandžića "Poslovne informacije i bussines intelligence" predstavljena je večeras u Zagrebu.
ZAGREB, 10. svibnja 2007. (Hina) - Knjiga Božidara Javorovića i Mirka Bilandžića "Poslovne informacije i bussines intelligence" predstavljena je večeras u Zagrebu.

O knjizi su govorili profesor Filozofskoga fakulteta Miroslav Tuđman, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević, predsjednik Upravnog odbora Plive Željko Čović i autori.

"Knjiga je referentno djelo jer predstavlja novost i pojašnjava poslovnu izvještajnu djelatnost, rekao je prof. dr. Miroslav Tuđman dodavši kako hrvatski autori na cjelovit način objašnjavaju ulogu te službe u gospodarstvu.

Po Vidoševićevoj ocjeni u poslovnom svijetu bitku dobivaju oni koji imaju pravu informaciju.

Čović smatra kako će knjiga postati edukativni priručnik za cijeli niz hrvatskih menadžera.

Knjiga "Poslovne informacije i bussines intelligence" (383 str.) podijeljena je na pet poglavlja u kojima autori, uz ostalo, pišu o informacijskim znanostima, značenju poslovnih informacija, poslovno-obavještajnoj djelatnosti i informacijskoj sigurnosti. Na kraju knjige je priložen sažetak na engleskom jeziku, popis kratica, rječnik temeljnih pojmova, literatura i pojmovno kazalo.

Knjigu je objavio zagrebački nakladnik Golden marketing- Tehnička knjiga.

Profesor defendologije na Visokoj školi za sigurnost Božidar Javorović (1936.) bavi se ekonomskim i politološkim aspektima zaštite, obrane i sigurnosti, a Mirko Bilandžić (1968.) je profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Objavio je više knjiga, a među njima i knjigu "Diplomacija i obavještajna aktivnost".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙