FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 10. veljače

ZAGREB, 9. veljače 2007. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 10. veljače.
ZAGREB, 9. veljače 2007. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 10. veljače.

ZAGREB - 9. konvencija Mladeži HDZ-a, na kojoj je najavljen dolazak predsjednika te stranke premijera Ive Sanadera, a očekuje se i dolazak drugih stranačkih i državnih dužnosnika (Kongresna dvorana Globus, Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, 11 sati).

RIJEKA - U Brodogradilištu "3. maj" bit će porinut tanker za prijevoz nafte, naftnih prerađevina i kemikalija, nosivosti 51.800 tona, koji se u tom brodogradilištu gradi za "Latvian Shipping Company" iz Rige. To je peti iz serije od deset tankera istih karakteristika koje riječki brodograditelji grade za letonskog naručitelja. Tanker je dugačak 195,3 metra, širok 32,2 metra (navoz br. 2, 11 sati).

KRAŠIĆ - Obilježavanje 47. obljetnice smrti kardinala Alojzija Stepinca. Središnje misno slavlje u 11 sati predvodit će gospićko-senjski biskup Mile Bogović, a mise su još u 8 i u 17 sati. Stepinac je 1946. osuđen zbog jasnih osobnih stajališta, zbog toga što je bio za samostalnu hrvatsku državu i stoga što je bio prvi čovjek Crkve u Hrvatskoj.

ZAGREB - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodit će euharistijsko slavlje, na blagdan blaženog Alojzja Stepinca (Zagrebačka katedrala, 19 sati).

RIJEKA - Tradicionalna Dječja karnevalska povorka, u kojoj će sudjelovati oko 5000 mališana preškolskog i školskog uzrasta, krenut će s parkirališta Delta (13 sati), proći će najužim središtem grada i Korzom, do Gata Karoline Riječke. U povorci će se predstaviti 80 "maškaranih" skupina iz cijele Hrvatske, te nekoliko skupina iz inozemstva.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro: Vesna Krbot

popodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙