FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 29. siječnja

ZAGREB, 28. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 29. siječnja.
ZAGREB, 28. siječnja 2007. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 29. siječnja.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetiti će Fakultet elektrotehnike i računarstva i tom prigodom će ga dekan Vedran Mornar sa suradnicima upoznati s prostornim i kadrovskim opterećenjima te nastavnim planovima po Bolonjskoj deklaraciji, a razgovoru će nazočiti i rektor zagrebačkog Sveučilišta Aleksa Bjeliš i drugi (FER, 12-13 sati)

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić gostovat će u emisiji Hrvatskog radija "S Predsjednikom uz kavu" (u 15,30 sati)

OSIJEK - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks nazočit će svečanosti u prigodi otvaranja rondela s bistama nobelovcima Lavoslavu Leopoldu Ružički, povodom 120. obljetnice njegovog rođenja, i Vladimiru Prelogu, povodom 100. obljetnice njegova rođenja. Predsjednik Sabora će se kratkim govorom obratiti nazočnima (aula Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare nakon sjednice Nacionalnog vijeća za kulturu (Ministarstvo kulture, Runjaninova 2 u 13 sati)

ZAGREB - Sjednica programskog vijeća HRT-a, na dnevnom redu su, među ostalim, izvješća o provedbi programskog usmjerenja Radija i Televizije u drugoj polovici 2006., mišljenje o programskom usmjerenju specijaliziranog programa HRT Plus , izvješće o provedbi 12. članka Zakona o HRT-u za rujan, listopad i studeni 2006. te informacija o prijedlogu Pravila za nabavu programa HTV-a od neovisnih produkcijskih društava (HRT u 10 sati)

ZAGREB - Državni zavod za nuklearnu sigurnost potpisat će sporazum o suradnji sa Državnim hidrometeorološkim zavodom. Sporazum se potpisuje radi suradnje tih tijela u provođenju mjera u području pripravnosti za slučaj nuklearne nesreće te odgovarajućih meteoroloških i hidroloških poslova (Državni zavod za nuklearnu sigurnost, Frankopanska 11 u 12 sati)

ZAGREB - Okrugli stolom o temi "Podrška žrtvama kaznenih djela", koji će otvoriti ministrica pravosuđa Ana Lovrin, završava Projekt podrške i pomoći u razvoju policije u zajednici i partnerstva, čiji dio se odnosi na postupanje prema žrtvama nasilja i rehabilitaciju maloljetnih počinitelja kaznenih. Projekt je rezultat suradnje Hrvatske i Velike Britanije, a počeo je 14. ožujka 2005. potpisivanjem pisma namjere između ministara unutarnjih poslova, ministrice pravosuđa, glavnog državnog odvjetnika i veleposlanstva Velike Britanije (Novinarski dom u 10 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Mreže nevladinih udruga za borbu protiv korupcije BURA na kojoj će biti predstavljeni preliminarni rezultati istraživanja stanja korupcije u Hrvatskoj i zadovoljstva građana radom javnih institucija (Informacijski centar EU, Trg žrtava fašizma 6 u 10,30 sati)

ZAGREB - Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj predstavit će rezultate projekata koji su sufinancirani u okviru CARDS-a 2002. Riječ je o projektima pružanja usluga neprofitnog sektora u zaštiti zdravlja, socijalnoj skrbi, izvaninstitucionalnom obrazovanju i zaštiti obitelji (Muzej Mimara, Rooseveltov trg 4 u 11 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare o program zdravstvenog odgoja i obrazovanja udruge Grozd, na kojoj će uz predstavnike te udruge govoriti, među ostalim, i liječnici i predsjednica udruge Glas roditelja za djecu (prostorije Matice hrvatske, ulaz sa Strossmayerovog trga 4, u 10, 30 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

Popodne: Milka Ćurković

Navečer: Neven Leskovar

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙