FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za četvrtak, 1. veljače

ZAGREB, 1. veljače 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za četvrtak, 1. veljače.
ZAGREB, 1. veljače 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za četvrtak, 1. veljače.

ZAGREB - Hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sastat će se sa šefom belgijske diplomacije Karelom De Guchtom koji će boraviti u dvodnevnom radnom posjetu Hrvatskoj. Izjave za medije dvoje ministara predviđeni su za 18.00 sati u MVPEI-u, Trg N. Š. Zrinskog 7-8.

ZAGREB - Hrvatski ministar obrane Berislav Rončević primit će izaslanstvo ministarstva obrane Švedske koje predvodi državni tajnik Hans Gustaf Wessberg (Ministarstvo obrane, Stančićeva 6, 10,30 sati). Rončević i Wessberg trebali bi potpisati Opći sporazum o suradnji na području obrane. Nakon sastanka u 10,40 sati predviđena je izjava za medije.

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin održat će svoju godišnju tiskovnu konferenciju za koju su se akreditirala čak 1.232 domaća i strana novinara.

DEN HAAG - Glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon doputovat će u Nizozemsku kako bi posjetio Međunarodni kazneni sud (ICC), Međunarodni sud pravde (ICJ) i Međunarodni kazneni sud za zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji (ICTY).

PARIZ - Francuska zabranjuje pušenje na većini javnih mjesta, uključujući restorane urede, dućane i neke barove. Kockarnice, noćni klubovi i preostali barovi koji prodaju cigarete izuzeti su iz zabrane do 2008.

BAGDAD - Iračka vlada trebala bi poslati tri brigade u Bagdad, od kojih prva stiže u glavni irački grad 1. veljače, a druge dvije 15. veljače.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Bernard Ćavar

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Duška Gerić Koren, Slavoljub Leko

Navečer: Srđan Baković

Tel: **385 1 4808 645

Fax: **385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙