FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader čestitao Novu 2005.

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanaderčestitao je danas Novu godinu hrvatskim građanima, poželjevši da Nova2005. donese optimizam i nadu.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader čestitao je danas Novu godinu hrvatskim građanima, poželjevši da Nova 2005. donese optimizam i nadu.

"Za nama je godina ispunjena odlučnom i nedvojbenom opredijeljenošću hrvatske Vlade i da Hrvatska postane dio ujedinjene Europe. U travnju smo dobili pozitivno mišljenje o našem zahtjevu za članstvom, u lipnju nam je dodijeljen status kandidata, a u prosincu smo dobili datum početka pregovora te će ih Hrvatska i započeti 17. ožujka 2005.

Postigli smo i niz pozitivnih pomaka u ostvarenju našeg najvažnijeg cilja - povećanja životnog standarda hrvatskih građana.

Želja nam je stvoriti europsku Hrvatsku, zemlju gospodarskog napretka, stabilnosti i blagostanja.

Pred nama su još mnogi izazovi s kojima ćemo se spremno suočiti i prevladati ih. Želim da nam Nova 2005. donese optimizam i nadu, koji će nam dati novu snagu da iduć izazove dočekamo s puno poleta i zanosa.

Svim građankama i građanima Republike Hrvatske u ime Vlade i svoje osobno želim sretnu i uspješnu godinu 2005.", kaže se u poruci premijera Sanadera, koju prenosi Vladin Ured za odnose s javnošću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙