FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanaderova čestitka u povodu Božića i Nove godine

ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Premijer Ivo Sanader uputio jedanas u svoje i u ime Vlade čestitku u povodu Božića i Nove godinesvim građankama i građanima Republike Hrvatske u zemlji i inozemstvu,te svima koji borave u našoj zemlji, priopćio je večeras vladin Uredza odnose s javnošću.
ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Premijer Ivo Sanader uputio je danas u svoje i u ime Vlade čestitku u povodu Božića i Nove godine svim građankama i građanima Republike Hrvatske u zemlji i inozemstvu, te svima koji borave u našoj zemlji, priopćio je večeras vladin Ured za odnose s javnošću.

"Pred nama je Božić, najljepši kršćanski praznik, čija se sveta poruka ogleda u slavlju radosne vijesti, u skromnome veselju, u pomirenju i obiteljskom okupljanju. Bliži se dan na koji, više no ikad u cijeloj godini, iskazujemo ljubav prema bližnjima, iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima.

Bliži se i kraj godine u kojem je nastavljen naš posao na izgradnji uređene države koja poštuje interese svojih građana i koja njihov život nastoji učiniti boljim. To je godina u kojoj smo se krupnim koracima približili našem važnome cilju, ulasku u Europsku uniju. Sada nam predstoji zajednički napor, na temeljitom provođenju započetih reformi, ali i stručan, važan posao pregovaranja.

Očekuje nas i zahtjevan posao razvoja hrvatskoga gospodarstva, poticanja proizvodnje i jačanja izvoza, glavnih uvjeta za porast zaposlenosti i dostojnijeg života svih koji žive od svoga rada. Na tome, nimalo laganom putu, računamo na vašu podršku", kaže Sanader u poruci u kojoj je hrvatskim građanima poželio blagoslovljene i sretne božićne i novogodišnje blagdane s puno zdravlja i osobne sreće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙