FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitka Primorca djelatnicima u sustavu znanosti, obrazovanja i športa

ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta Dragan Primorac čestitao je Božić i predstojeću novu 2005.godinu svim djelatnicima u sustavu predškolskog odgoja, osnovnog isrednjeg školstva, visokog školstva i znanosti te športa.
ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac čestitao je Božić i predstojeću novu 2005. godinu svim djelatnicima u sustavu predškolskog odgoja, osnovnog i srednjeg školstva, visokog školstva i znanosti te športa.

I u novoj godini, zajedno s vama, borit ću se za dignitet svih prosvjetnih djelatnika i zaposlenih u sustavu visokog školstva, znanosti i sustavu športa, te sukladno materijalnim mogućnostima države, za bolji materijalni status svih zaposlenika u resoru koji predstavljam, istaknuo je ministar Primorac u čestitki.

Ujedno je izrazio i uvjerenost da će zajedno i partnerski uspjeti ostvariti sve zajedničke ciljeve i projekte zacrtane u prvoj godini njegova mandata, kao ministra znanosti, obrazovanja i športa.

(Hina) pp/xkt ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙