FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ploče: useljeno u 52 stana iz POS-a

PLOČE, 30. prosinca 2004. (Hina) - Uručenjem ključeva za 52 stana sukupno više od tri tisuće četvornih metara iz Programa društvenopoticane stanogradnje danas su se u svoje stanove u Pločama uselilemnoge mlađe obitelji, u kojima je i 63 uglavnom malodobne djece.
PLOČE, 30. prosinca 2004. (Hina) - Uručenjem ključeva za 52 stana s ukupno više od tri tisuće četvornih metara iz Programa društveno poticane stanogradnje danas su se u svoje stanove u Pločama uselile mnoge mlađe obitelji, u kojima je i 63 uglavnom malodobne djece.

U nazočnosti predstavnika grada Ploča, Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama, Uprave Splitske banke i drugih uzvanika pločanske su obitelji preuzele ključeve svojih stanova.

Gradonačelnik Ante Karamatić u toj je prigodi podsjetio da je grad bez naknade dodijelio građevno zemljište za zgradu, da je vlastitim novcem opremio zemljište komunalnom i drugom infrastrukturom i uredio javne površine, prilazne ceste, javnu rasvjetu, parkirališta i drugo. Udio gradske uprave u gradnji stanova po POS-u je oko 4,5 milijuna kuna, dodao je.

Cijena četvornog metra stana u Pločama stajala je 632,61 eura i jedna je od najnižih u Hrvatskoj. Zadovoljstvo gradnjom stanova u Pločama iskazala je i Mira Jeras, zamjenica direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama. Izrazila je nadu da to nije i kraj gradnje stanova po POS-u u Pločama.

Povoljnim zajmovima gradnju stanova u Pločama poduprla je i Splitska banka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙