FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka:Predani ključevi 32 stana po POS-u

RIJEKA, 23. prosinca 2004.(Hina) - Vlasnici nova 32 stana u zgradi unaselju Srdočima, izgrađenoj po Programu poticane stanogradnje (POS),danas su na prigodnoj svečanosti preuzeli ključeve svojih stanova.
RIJEKA, 23. prosinca 2004.(Hina) - Vlasnici nova 32 stana u zgradi u naselju Srdočima, izgrađenoj po Programu poticane stanogradnje (POS), danas su na prigodnoj svečanosti preuzeli ključeve svojih stanova.

Četvorni metar stambenog prostora nove će vlasnike stajati 875,6 eura, a površina stambenog prostora pojedinih stanova je od 49 do 85 četvornih metara.

Novi stanovi nalaze se u zgradi koja je posljednja od ukupno triju zgrada što su u Srdočima izgrađene po POS-u. U svim trima zgradama ukupno je 114 stanova, a u njihovu izgradnju Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama uložila je oko 39 milijuna kuna. Izgradnja treće zgrade stajala je oko 10,7 milijuna kuna.

Za zemljište i cjelovitu infrastrukturu triju zgrada riječka gradska uprava izdvojila je još oko devet milijuna kuna. Za zemljište su izdvojena tri, a šest milijuna kuna za infrastrukturne radove - prometnice, vodovod i kanalizaciju, elektroopskrbu, telekomunikcijsku i plinsku mrežu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙