FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Splićanka Marina Marinović pronađena mrtva

SPLIT, 12. prosinca 2004. (Hina) - Prije dvadesetak dana nestala23-godišnja Splićanka Marina Marinović pronađena je mrtva jučerposlijepodne na području Žrnovnice, u blizini Splita, izvijestio jedanas načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske upraveNinoslav Ćurić.
SPLIT, 12. prosinca 2004. (Hina) - Prije dvadesetak dana nestala 23-godišnja Splićanka Marina Marinović pronađena je mrtva jučer poslijepodne na području Žrnovnice, u blizini Splita, izvijestio je danas načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Tijelo je identificirao član obitelji, a uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom.

Za Marinom Marinović, apsolventicom zagrebačkog Fakulteta za fizičku kulturu u Zagrebu, tragalo se dvadesetak dana. Posljednji ju je vidio susjed 23. studenoga poslijepodne u Ulici bana Mladena u Splitu, pokraj crkve sv. Frane. Kako ni idućeg dana nije došla kući, obitelj je o njezinu nestanku obavijestila policiju te je objavila veliki oglas u dnevnim novinama.

Navodno ju je nakon toga, i to prije samo nekoliko dana, vidio jedan prolaznik, kojega je pitala cigaretu. On je o tome obavijestio obitelj, no potraga je do jučer bila bezuspješna.

Marina Marinović nikad nije bila ni s kim u sukobu niti je odlazila od kuće na takav način, doznaje se u policiji.

Načelnik Ninoslav Ćurić danas nije mogao ništa više reći o mjestu na kojemu je pronađena mrtva djevojka i okolnostima u kojima je umrla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙