FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CA nudi povoljnije cijene letova

ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtkaCroatia Airlines (CA) uvodi posebnu akciju s povoljnijim cijenamakarata za povratne letove iz Hrvatske u europska odredišta i obratno,pa se tako sada povratna zrakoplovna karta za letove iz Zagreba umeđunarodna odredišta te tvrtke može dobiti za 168 eura, izvijestilaje danas ta tvrtka.
ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtka Croatia Airlines (CA) uvodi posebnu akciju s povoljnijim cijenama karata za povratne letove iz Hrvatske u europska odredišta i obratno, pa se tako sada povratna zrakoplovna karta za letove iz Zagreba u međunarodna odredišta te tvrtke može dobiti za 168 eura, izvijestila je danas ta tvrtka.

Putnicima se po toj cijeni nude direktni letovi Croatia Airlinesa iz Zagreba u osam europskih odredišta, a u suradnji s Lufthansom u još 13. Ta cijena vrijedi i za izravne povratne letove iz Dubrovnika i Splita u Frankfurt.

Za letove iz ostalih domaćih odredišta, odnosno Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, cijena povratne zrakoplovne karte za predviđena europska odredišta iznosi 188 eura, ako se putuje preko Zagreba.

Karte po posebnoj akciji mogu se kupiti do 28. veljače 2005. godine, a vrijede za putovanja koja počnu najkasnije do 15. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙