FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat djelatnika u zrakoplovstvu održao sastanak s ministrom obrane

ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Samostalni sindikat djelatnika uzrakoplovstvu održao je radni sastanak s ministrom obrane BerislavomRončevićem i suradnicima iz Ministarstva te Glavnog stožera oružanihsnaga na kojemu su se "neriješena pitanja i nesuglasice pomaknule smrtve točke".
ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Samostalni sindikat djelatnika u zrakoplovstvu održao je radni sastanak s ministrom obrane Berislavom Rončevićem i suradnicima iz Ministarstva te Glavnog stožera oružanih snaga na kojemu su se "neriješena pitanja i nesuglasice pomaknule s mrtve točke".

Kako je danas priopćio Sindikat, naglašeno je da se hitno razmotre prikupljeni prijedlozi za dodatak na plaću te dostave ministru za donošenje odluke.

Predloženo je i da se pokrenu izmjene koeficijenata za državne službenike i namještenike u okviru Ministarstva.

Navodi se i kako je zbog specifičnosti koju obavljaju zaposlenici u Zrakoplovno tehničkom zavodu nužno osigurati njihov ostanak u sustavu do donošenja konačnog rješenja o budućnosti Zavoda.

Sindikat napominje da će se nastavak razgovora održati ako bude potrebe te da daje punu potporu ministru Rončeviću pri rješavanju tih pitanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙