FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mateša za novu atletsku stazu u Križevcima

KRIŽEVCI, , 22. prosinca 2004. (Hina) Predsjednik Hrvtskogolimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša danas je u Križevcima podržaoinicijativu da se uredi nova atletska staza s borilištima na kojoj bise mogla održavati najveća državna i međunarodna natjecanja.
KRIŽEVCI, , 22. prosinca 2004. (Hina) Predsjednik Hrvtskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša danas je u Križevcima podržao inicijativu da se uredi nova atletska staza s borilištima na kojoj bi se mogla održavati najveća državna i međunarodna natjecanja.

"Kao jedan od rasadišta hrvatske atletike, iz koje je izišao i peterostruki olimpijac Branko Zorko, ali i zbog blizine Zagreba, Križevci zaslužuju jedan takav športski objekt", rekao je Mateša.

Za njegovu izgradnju trebalo bi osigurati 2,6 milijuna kuna, a u prikupljanju sredstava trebali bi se uključiti Koprivničko-križevačke županije i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Hrvatski olimpijski odbor i Hrvatski atletski saveza razradit će modalitete i dinamiku financiranja, istaknuto je u razgovoru predsjednika HOO-a s križevačkim gradonačelnikom Brankom Hrgom, dopredsjednikom i članom Izvršnog odbora Hrvatskog atletskog saveza Davorom Vukmirićem i Brankom Zorkom, te predstvnicima Zajednice športskih udruga Križevaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙