FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HND i zagrebačko Poglavarstvo darivali djecu poginulih novinara

ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Devetero djece hrvatskih novinarapoginulih u Domovinskom ratu primilo je danas darove u povodu božićnihi novogodišnjih blagdana, kojim ih tradicionalno daruju Hrvatskonovinarsko društvo (HND) i zagrebačko Gradsko poglavarstvo.
ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Devetero djece hrvatskih novinara poginulih u Domovinskom ratu primilo je danas darove u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana, kojim ih tradicionalno daruju Hrvatsko novinarsko društvo (HND) i zagrebačko Gradsko poglavarstvo.

Poklon pakete sportske opreme u vrijednosti 3.000 kuna i bon trgovačkog lanca Lantea vrijedan 2.000 kuna dobila su djeca šestorice poginulih novinara - Žarka Kaića, Tomice Belavića, Gordana Lederera, Zdenka Purgara, Siniše Glavaševića i Ivana Maršića.

Zaželjevši im sve najbolje u povodu Božića i Nove Godine, djeci je darove predao zagrebački dogradonačelnik Milan Bandić.

Novinar i začetnik akcije Božo Šimleša rekao je kako mu je drago što su djeca njegovih poginulih kolega dobri učenici i što se vidi da iz godine u godinu odrastaju i postaju ljudi.

U svoje ime i u ime Petre, Nike, Stjepana i Marka Kaića, Tamare Belavić, Petre Lederer, Mateja Purgara i Tina Maršića na poklonima se zahvalio Bojan Glavašević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙