FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crveni križ će podijeliti 40.000 humanitarnih paketa

ZAGREB, 10. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski Crveni križ (HCK)podijelit će uoči božićnih i novogodišnjih praznika 40.000 prehrambeno-higijenskih paketa osobama čija su primanja niža od 400kuna, starijim osobama i djeci do 15 godine života, te teško oboljeliminvalidnim osobama, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare uHCK-u.
ZAGREB, 10. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski Crveni križ (HCK) podijelit će uoči božićnih i novogodišnjih praznika 40.000 prehrambeno-higijenskih paketa osobama čija su primanja niža od 400 kuna, starijim osobama i djeci do 15 godine života, te teško oboljelim invalidnim osobama, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u HCK-u.

U paketima se nalazi više namirnica - ulje, brašno, šećer, tjestenina, riža, marmelada i juha, te higijenske potrepštine poput sapuna, deterdženta za posuđe, paste za zube i šampona za kosu.

"To je treća godina kako će HCK, putem 131 organizacije na terenu, podijeliti pakete humanitarne pomoći uoči Božića i Nove godine", rekao je predstojnik HCK-a Nenad Javornik.

Javornik i predsjednik HCK-a Jadranko Crnić također su podijelili zahvalnice hrvatskim medijima za uspješnu suradnju i medijsku potporu u promicanju humanitarnih zadaća Crvenog križa u ovoj godini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙