FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat Preporod: mnogim nastavnicima smanjene plaće

ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Umjesto božićnicama, koje ćeizgleda i ove godine stići nakon Božića, Ministarstvo znanosti,obrazovanja i športa "čestitalo" je Božić srednjoškolskim nastavnicima dopisom kojim se mnogim nastavnicima smanjuju ionako sramotno niskeplaće, priopćio je danas Hrvatski školski sindikat Preporod.
ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Umjesto božićnicama, koje će izgleda i ove godine stići nakon Božića, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa "čestitalo" je Božić srednjoškolskim nastavnicima dopisom kojim se mnogim nastavnicima smanjuju ionako sramotno niske plaće, priopćio je danas Hrvatski školski sindikat Preporod.

Zahvaljujući dopisu pomoćnice ministra Vilmice Kapac nastavnici razrednici, satničari, voditelji aktiva, voditelji smjene, praktikuma i laboratorija primit će osjetno manje plaće za prosinac jer se Pravilnik o normi tumači na krajnje restriktivan i neprihvatljiv način.

Sindikat Preporod poziva ministra prosvjete Dragana Primorca da javno progovori o razlozima te restrikcije, odnosno da najavi restrikcije koje se pripremaju iza nove godine.

Nedopustiva je daljnja šutnja ministra Primorca o razlozima koji su doveli u pitanje podmirivanje financijskih obveza prema školama i zaposlenicima, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙