FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Internetu pokrenut Croatia Business Report

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Prvi Internet magazin na engleskomjeziku Croatia Business Report (CBR) koji se bavi temama posvećenimposlovanju u Hrvatskoj, baziran u Londonu, pokrenut je danas, anamijenjen je međunarodnoj poslovnoj zajednici, navodi se priopćenjuurednika magazina Briana Gallaghera.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Prvi Internet magazin na engleskom jeziku Croatia Business Report (CBR) koji se bavi temama posvećenim poslovanju u Hrvatskoj, baziran u Londonu, pokrenut je danas, a namijenjen je međunarodnoj poslovnoj zajednici, navodi se priopćenju urednika magazina Briana Gallaghera.

Magazin je dostupan je na Internet adresi http://www.croatiabusinessreport.com, a Gallagher predviđa da će ga čitati manageri koji posluju s Hrvatskom i poslovni ljudi u Hrvatskoj koji su zainteresirani za osvajanje novih tržišta.

Prvi broj, koji je besplatan, sadrži analizu hrvatskih napora pri udruživanju Europskoj uniji, analizu rizika kod ulaganja u Hrvatsku koju je napisala direktorica Bonline-a Nina Krznarić, te američki poslovni pogled na Hrvatsku Stevea Rukavine, kao i razgovor s predstavnikom zrakoplovne tvrtke British Airways o njihovim letovima u Hrvatsku. Ostali brojevi namijenjeni su pretplatnicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙