FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proračun Sinja za 2005. razvojni

SINJ, 21. prosinca 2004. (Hina) - Smanjenje stope prireza sa 12 na 8posto i osiguranje novca za naknade rodiljama i to po 1000 kuna zasvako rođeno dijete, uz veći iznos za razvoj gospodarstva, značajke suproračuna grada Sinja za slijedeću godinu koji je danas izglasan nasjednici Gradskog vijeća.
SINJ, 21. prosinca 2004. (Hina) - Smanjenje stope prireza sa 12 na 8 posto i osiguranje novca za naknade rodiljama i to po 1000 kuna za svako rođeno dijete, uz veći iznos za razvoj gospodarstva, značajke su proračuna grada Sinja za slijedeću godinu koji je danas izglasan na sjednici Gradskog vijeća.

Proračunski prihodi planirani su u iznosu od 78,64 milijuna kuna što je 50 posto više od ovogodišnjeg ostvarenja, a prvi će put više od 45 milijuna kuna biti utrošeno u razvoj gospodarstva i izgradnju komunalne infrastrukture vezane za to gospodarstvo.

Broj nezaposlenih premašio je 3.500 osoba, pa je svako ulaganje u gospodarstvo i otvaranje novih radnih mjesta nužnost, kazano je na sjednici Gradskog vijeća.

U Gradskom je poglavarstvu danas potpisan ugovor sa 6 mladih poduzetnika kojima je grad odobrio kredite za poduzetničke djelatnosti u kojima će za početak naći zaposlenje petnaestak djelatnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙