FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP će s Rojsom obaviti obavijesni razgovor

ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslovapriopćilo je večeras da je u dogovoru s Državnim odvjetništvomodlučilo obaviti obavijesni razgovor s predsjedničkim kandidatomLjubom Ćesićem Rojsom kako bi utvrdilo ima li on saznanja o kretanjuodbjeglog generala Gotovine.
ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je večeras da je u dogovoru s Državnim odvjetništvom odlučilo obaviti obavijesni razgovor s predsjedničkim kandidatom Ljubom Ćesićem Rojsom kako bi utvrdilo ima li on saznanja o kretanju odbjeglog generala Gotovine.

U cilju pronalaženja generala Gotovine MUP će s predsjedničkim kandidatom Rojsom obaviti obavijesni razgovor o okolnostima njegove jučerašnje izjave u Vukovaru, gdje je on nazočnima na svom predizbornom skupu prenio pozdrave generala Gotovine, priopćio je glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

Cilj je toga obavijesnog razgovora utvrditi ima li predsjednički kandidat Rojs nekih saznanja o kretanju odbjeglog haškog optuženika Ante Gotovine i je li Rojs u vezi s njim, priopćio je Mehun.

Na jučerašnjem predizbornom skupu u Vukovaru Rojs je nazočnima u Radničkom domu rekao: "On (Gotovina) je dobro i zdravo i mogu vam prenijeti njegove pozdrave".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙