FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sadam Husein pozvao Iračane na jedinstvo i oprez

AMAN, 19. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Sadam Husein pozvao je Iračane dabudu ujedinjeni i oprezni na izborima 30. siječnja, izjavio je unedjelju glasnogovornik ovdjetničkog tima svrgnutog iračkogpredsjednika.
AMAN, 19. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Sadam Husein pozvao je Iračane da budu ujedinjeni i oprezni na izborima 30. siječnja, izjavio je u nedjelju glasnogovornik ovdjetničkog tima svrgnutog iračkog predsjednika.

Sadam Husein izrekao je te "preporuke" pri prvom susretu s jednim od svojih iračkih odvjetnika u četvrtak, istaknuo je na konferenciji za tisak Ziad Khasawneh, jordanski odvjetnik i glasnogovornik skupine branitelja.

"Predsjednik je pitao za novosti o iračkom narodu i istaknuo potrebu da Iračani budu ujedinjeni", kazao je Ziad Khasawneh.

Svrgnuti predsjednik pozvao je svoje sunarodnjake da se ujedine citirajući stihove iz Kurana, nastavio je Khasawneh. On je također istaknuo da "šefovi svih vjerskih zajednica imaju svoju ulogu i moraju snositi povijesnu odgovornost glede onog što se trenutno događa u Iraku", dodao je on.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙