FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Palestinca ubila izraelska vojska u Khanu Younisu

GAZA, 18. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Devetnaestogodišnji Palestinacubijen je u subotu u izraelskoj pucnjavi u Khanu Younisu na jugupojasa Gaze, čime se broj Palestinaca ubijenih od početka ofenziveizraelske vojske u petak u tom području popeo na deset, saznaje se izmedicinskih izvora.
GAZA, 18. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Devetnaestogodišnji Palestinac ubijen je u subotu u izraelskoj pucnjavi u Khanu Younisu na jugu pojasa Gaze, čime se broj Palestinaca ubijenih od početka ofenzive izraelske vojske u petak u tom području popeo na deset, saznaje se iz medicinskih izvora.

Ibrahim al-Farra smrtno je ranjen metkom u trbuh, priopćili su medicinski izvori i očevici. Još devet Palestinaca, od čega najmanje četiri militanta, ubila je izraelska vojska u Khanu Younisu u petak.

Četrdeset pet Palestinaca ranjeno je u topničkoj paljbi i automatskim oružjem od početka izraelske ofenzive u petak u zoru.

Izraelska vojska tvrdi kako je cilj operacije prekid palestinske minobacačke paljbe na židovska naselja i položaje vojske u pojasu Gaze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙