FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

URUŠIO SE TUNEL IZMEĐU GAZE I EGIPTA: TRI RANJENA

JERUZALEM, 18. studenog 2004. (Hina/AFP) - Tunel koji prolazi ispodgranice između Egipta i pojasa Gaze, a rabi se za krijumčarenjeoružja, urušio se u četvrtak na Palestince koji su ga probijali, međukojima su trojica ranjena, priopćila je izraelska vojska.
JERUZALEM, 18. studenog 2004. (Hina/AFP) - Tunel koji prolazi ispod granice između Egipta i pojasa Gaze, a rabi se za krijumčarenje oružja, urušio se u četvrtak na Palestince koji su ga probijali, među kojima su trojica ranjena, priopćila je izraelska vojska.

"Tunel se urušio dok su ljudi bili u njemu" nedaleko od grada Rafaha, dodao je glasnogovornik vojske.

Trojicu ranjenih Palestinaca iz tunela je izvukla izraelska vojska i smjestila u bolnicu u Izraelu, gdje su pod prismotrom u očekivanju saslušanja.

Izraelska vojska je potvrdila da je dosad otkrila i uništila ili zatvorila više desetaka sličnih tunela ispod granice koja prolazi između pojasa Gaze i Egipta.

U tom su području u noći sa srijede na četvrtak tri egipatska policajca ubijena u eksploziji granate koju su na njih ispalili izraelski vojnici, misleći da su palestinski aktivisti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙