FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Červar objavio popis igrača za SP

ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Izbornik hrvatske rukometnereprezentacije Lino Červar objavio je u petak popis potencijalnihkandidata za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Tunisu.
ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je u petak popis potencijalnih kandidata za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Tunisu.

Na listi pozvanih su: Vlado Šola, Venio Losert, Nikola Blažičko, Mirza Džomba, Vedran Zrnić, Zlatko Horvat, Nikša Kaleb, Goran Šprem, Ivan Pongračić, Igor Vori, Zoran Jeftić, Blaženko Lacković, Ivano Balić, Petar Metličić, Slavko Goluža, Drago Vuković, Davor Dominiković, Denis Buntić, Alen Blažević, Josip Čale, Zvonimir Bilić i Denis Špoljarić.

Pričuvni igrači, koji će "uskočiti" u slučaju ozljede nekog od spomenuta 22 rukometaša, su Kelentrić, Maraković, Ivanković, Ćupić, Kos, Obrvan i Puljina.

"Pred nama je samo 13 dana priprema tijekom kojih trebamo igrače osposobiti tjelesno, mentalno i taktički za natjecanje koje nam predstoji. Mi u Tunis idemo pobjeđivati, ali razmišljamo i o budućnosti, pa tako i dalje uvodimo mlade igrače u ekipu", kazao je Červar.

U sklopu priprema za SP Hrvatska će nastupiti na "Croatia Cupu" u Poreču, te odmjeriti snage sa Slovenijom, Tunisom te Srbijom i Crnom Gorom, a po dolasku u Tunis slijedi uzvrat s domaćinima i dvoboj sa Švicarskom. Prvu utakmicu SP-a igramo s Argentinom 23. siječnja (17.00 sati), a slijede Japan (24. siječnja u 18.15 sati), Australija (26. siječnja u 16.15 sati), Španjolska (27. siječnja u 18.15 sati) i Švedska (29. siječnja u 20.15 sati).

"Znamo da javnost od nas očekuje obranu svjetskog naslova, no mi bi smo bili zadovoljni i osvajanjem bilo koje medalje. Savez nastoji učiniti sve kako bi osigurao izborniku Červaru i igračima što bolje pripreme, te su stoga i svi nesporazumi i problemi već riješeni", kazao je predsjdnik HRS-a Željko Kavran.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙