FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb protiv Partizana, Medveščak s Vardarom

ZAGREB/BEČ, 14. prosinca 2004. (Hina) - Rukometaši Zagreba i Medveščakamogu biti zadovoljni ždrijebom četvrtfinala Kupa pobjednika kupova,jer su izbjegli najveće favorite njemački HSV Hamburg i španjolskiAdemar Leon, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Pero Metličić.
ZAGREB/BEČ, 14. prosinca 2004. (Hina) - Rukometaši Zagreba i Medveščaka mogu biti zadovoljni ždrijebom četvrtfinala Kupa pobjednika kupova, jer su izbjegli najveće favorite njemački HSV Hamburg i španjolski Ademar Leon, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Pero Metličić.

Na današnjem ždrijebu u Beču momčad Zagreba je za protivnika dobila beogradski Partizan. Dvoboj protiv Partizana sigurno će napuniti zagrebački Dom Sportova, a u isto vrijeme to je protivnik kojeg Zagreb može proći. Uostalom, uoči ždrijeba igrači Zagreba su označili Partizan kao poželjnog protivnika. Prva četvrtfinalna utakmica igra se 5. ožujka 2005. u Beogradu, a uzvrat je za osam dana u Zagrebu.

Zagrebački Medveščak Infosistem, koji je u osmini finala eliminirao islandski Haukar, izvukao je u četvrtfinalu skopski Vardar. Medveščakovci, kao i Zagreb, gostuju u prvoj utakmici.

Favoriti HSV Hamburg i Ademar Leon u međusobnom će dvoboju odlučiti tko će u polufinale, a preostali par četvrtfinala čine Gorenje Velenje i Izviđač iz Ljubuškog.

PAROVI ČETVRTFINALA KUPA KUPOVA (5.3.2005.-13.3.2005.):

Vardar Skopje - Medveščak Infosistem

Gorenje Velenje - Izviđač Ljubuški

HSV Hamburg - Ademar Leon

Partizan Beograd - Zagreb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙