FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP rukomet: Hrvatska - Rusija 22:26

ZALAEGERSZEG/ZAGREB, 11. prosinca (Hina) - Rukometašice Hrvatskeupisale su i drugi poraz na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. NakonSrbije i Crne Gore odabranice izbornika Zdenka Kordija poražene su i udvoboju 2. kola skupine A od Rusije 22:26 (10:15).
ZALAEGERSZEG/ZAGREB, 11. prosinca (Hina) - Rukometašice Hrvatske upisale su i drugi poraz na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. Nakon Srbije i Crne Gore odabranice izbornika Zdenka Kordija poražene su i u dvoboju 2. kola skupine A od Rusije 22:26 (10:15).

HRVATSKA: Križanac, Jelčić, Tatari 4, Hrgović, Čop 1, Golubić, Krušelj 1, Šarić, Gaće 1, Arslanagić 4 (2), Pusić, Križanac, Horvat 8 (3), Popović 1, Jelčić, Zebić 2

RUSIJA: Alizar, Sidorova, Šipilova 5, Sergeeva, Postnova 3 (2), Bodnijeva 2, Muravjeva 3, Uskova 2, Turej 2 (1), Kurpera 4 (2), Rvačeva, Dolgih 2, Sidorova, Marenikova 3, Korolova

ISKLJUČENJA: Hrvatska - 10 minuta, Rusija - 12 minuta

SEDMERCI: Hrvatska - 5/9, Rusija 5/6

Kao što se i očekivalo mlada hrvatska reprezentacija nije se uspjela oduprijeti kvalitetnijoj ekipi Rusije. U 6. minuti Rusija je vodila 5:1 i već tada je bilo vidljivo kako će hrvatska ekipa teško do bodova. Do kraja poluvremena Ruskinje su održavale četiri-pet pogodaka viška, a na odmor se otišlo rezultatom 15:10. Početkom nastavka Rusija je serijom 6:3 došla do vodstva 21:13 i tako razriješila sve dvojbe oko pitanja pobjednika. Do kraja utakmice hrvatske rukometašice su uspjele tek smanjiti prednost.

Najefikasnije u hrvatskim redovima bile su Lidija Horvat (8) i Miranda Tatari (4), dok su rusku vrstu predvodile Šipilova (5) i Kurpera (4).

U posljednjem dvoboju skupine A Hrvatska će u nedjelju igrati protiv Slovenije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙