FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Intervencija Rusije u Ukrajini "slaba"

MOSKVA, 17. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Četvrtina Rusa smatra "vrloslabom" intervenciju Moskve u političkoj krizi u susjednoj Ukrajini,rezultati su ispitivanja javnog mišljenja Centra Levada koji suobjavljeni u petak u Moskvi.
MOSKVA, 17. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Četvrtina Rusa smatra "vrlo slabom" intervenciju Moskve u političkoj krizi u susjednoj Ukrajini, rezultati su ispitivanja javnog mišljenja Centra Levada koji su objavljeni u petak u Moskvi.

Na pitanje da procijene "izjave i djelovanje ruskih vlasti u ukrajinskoj krizi", 23 posto Rusa ocijenilo ih je "nedovoljnim i vrlo slabima", rezultati su ispitivanja provedenog od 10. od 14. prosinca na 1.600 osoba diljem Rusije. Da su ruske vlasti djelovale "korisno" smatra 27 posto ispitanika, što je ukupno polovica Rusa koji načelno odobravaju intervenciju Moskve u Ukrajini.

Samo 26 posto ispitanika smatra da se Moskva "upustila u unutarnje poslove" druge države te da je to "štetno za odnose Rusije i Ukrajine". Preostalih 24 posto nije iznijelo svoje mišljenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙