FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kučma čestitao Ševčenku

KIJEV, 14. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Ukrajinski predsjednik naodlasku Leonid Kučma čestitao je napadaču AC Milana i ukrajinskereprezentacije Andriju Ševčenku, koji je u anketi "France Footballa"proglašen najboljim europskim nogometašem u 2004. godini.
KIJEV, 14. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Ukrajinski predsjednik na odlasku Leonid Kučma čestitao je napadaču AC Milana i ukrajinske reprezentacije Andriju Ševčenku, koji je u anketi "France Footballa" proglašen najboljim europskim nogometašem u 2004. godini.

"S velikim zadovoljstvom primio sam vijest o tome da ste proglašeni najboljim nogometašem u anketi koja uživa ugled diljem svijeta. To je ujedno i priznanje ukrajinskoj školi nogometa, koju vi predstavljate na veličanstven način", kaže se Kučminoj čestitki Ševčenku.

Igrač AC Milana nagradu je posvetio ukrajinskom narodu. "Ja sam Ukrajinac, i ponosan sam na to", kazao je Ševčenko.

Vijest o proglašenju Ševčenka najboljim europskim nogometašem zauzela je naslovnice svih ukrajinskih dnevnih listova.

Ševčenko je u glasovanju, u kojemu su sudjelovali novinari iz 52 države, osvojio 175 glasova. Drugo je mjesto pripalo veznjaku Barcelone i portugalskom reprezentativcu Decu sa 139, a treće napadaču Barcelone Brazilcu Ronaldinhu sa 133 glasa. Na četvrto mjesto smjestio se napadač Arsenala i Francuske Thierry Henry sa 80 glasova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙