FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: akcija "Kupujmo osječko-baranjsko"

OSIJEK, 16. prosinca 2004. (Hina) - Na osječkom sajamskom prostoru"Pamapas" danas je započela akcija "Kupujmo osječko-baranjsko" koja sedo 19. prosinca održava u organizaciji osječke Županijske komore,Osječko-baranjske županije, grada Osijeka i tvrtke "Osječki sajam".
OSIJEK, 16. prosinca 2004. (Hina) - Na osječkom sajamskom prostoru "Pamapas" danas je započela akcija "Kupujmo osječko-baranjsko" koja se do 19. prosinca održava u organizaciji osječke Županijske komore, Osječko-baranjske županije, grada Osijeka i tvrtke "Osječki sajam".

Akcija je zamišljena kao nastavak akcije "Kupujmo hrvatsko" na lokalnoj razini, predstavit će se oko 60 poduzeća s područja ove Županije, a cilj joj je promovirati gospodarstvo i proizvode tvrtki s ovoga područja, ističu u osječkoj Komori.

Prodajnom akcijom želi se omogućiti tvrtkama s područja Županije da u uvjetima konkurencije stranih trgovačkih lanaca i stranih proizvoda pokušaju uzeti svoj udio u razdoblju predblagdanske kupovine te afirmirati kupnju domaćih proizvoda koja pridonosi očuvanju proizvodnje i omogućavanju dodatnog zapošljavanja, napominje predsjednik osječke Županijske komore Zoran Kovačević.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙