FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

US Weekly: Vjenčali se Kurnjikova i Enrique Iglesias

NEW YORK, 15. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Ruska teniska zvijezda AnaKurnjikova i španjolski pjevač lakih nota Enrique Iglesias nedavno suse tajno vjenčali u Meksiku, objavio je američki tjednik US Weekly.
NEW YORK, 15. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Ruska teniska zvijezda Ana Kurnjikova i španjolski pjevač lakih nota Enrique Iglesias nedavno su se tajno vjenčali u Meksiku, objavio je američki tjednik US Weekly.

Prema informacijama do kojih je došao novinar spomenutog tjednika, atraktivna Kurnjikova i Iglesias vjenčali su se prije nekoliko tjedana na jednoj plaži u meksičkom mjestu Puerto Vallarta u nazočnosti članova njihovih obitelji i nekoliko prijatelja.

"Enrique je super. Sve je predivno. Vjenčali smo se", rekla je bivša višestruka osvajačica svjetskih teniskih turnira za US Weekly. U nedjelju je, prenosi list, viđena na teniskom turniru u Boca Ratonu na Floridi, a na njezinoj ruci oštro reporterovo oko spazilo je vjenčani prsten.

Kurnjikova (23) sa svjetskim je turnirima prekinula prije dvije godine te se odlučila posvetiti manekenskoj karijeri. Enrique (29), poput slavnog oca Julija, život je posvetio pjesmi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙