FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik-Predstavljen Novogodišnji program

DUBROVNIK, 15. prosinca 2004. (Hina) - Članovi Povjerenstva zaorganizaciju dočeka Nove godine u Dubrovniku danas su predstavilisedmodnevni program koji će biti ostvaren u organizaciji Grada,Dubrovačkih ljetnih igara i gradske Turističke zajednice.
DUBROVNIK, 15. prosinca 2004. (Hina) - Članovi Povjerenstva za organizaciju dočeka Nove godine u Dubrovniku danas su predstavili sedmodnevni program koji će biti ostvaren u organizaciji Grada, Dubrovačkih ljetnih igara i gradske Turističke zajednice.

Program će stajati 670 tisuća kuna, počet će u nedjelju, 26. prosinca, Božićnim koncertom, a završit će u subotu, 1. siječnja, glazbenim programom na Stradunu, te na drugim djelovima povijesnog središta Dubrovnika.

Kako je istaknuo predsjednik povjerenstva i član Poglavarstva grada Dubrovnika Luka Obradović, središnji i najatraktivniji dio programa biti će 31. prosinca, a počet će u 12 sati tradicionalnom dubrovačkom kolendom uz nastup folklornog ansambla Linđo, mješovitog zbora Libertas, Gradske glazbe i mažoretkinja.

Svečani doček na Stradunu uveličat će svojim nastupom klapa Subrenum, Marjachi Los Caballeros, te Brešković Brothers. Umjesto vatrometa, program će pratiti specijalni svjetlosni efekti, a dubrovački ugostitelji i ove će godine ponuditi Dubrovčanima i njihovim gostima bogatu gastronomsku ponudu.

Tijekom sedam dana programa izmjenjivati će se brojni izvođači, zborovi, dalmatinske klape te izvođači zabavne glazbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙