FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Neven Frangeš novi ravnatelj glazbenog programa Dubrovačkih ljetnih igara

DUBROVNIK, 30. studenog 2004. (Hina) - Novi ravnatelj glazbenog dijelaprograma Dubrovačkih ljetnih igara je Neven Frangeš.
DUBROVNIK, 30. studenog 2004. (Hina) - Novi ravnatelj glazbenog dijela programa Dubrovačkih ljetnih igara je Neven Frangeš.

Kako je rekao intendant Dubrovačkih ljetnih igara Ivica Prlender, nakon što je dosadašnji ravnatelj glazbenog programa maestro Vjekoslav Šutej podnio ostavku, na prijedlog intendanta za novog ravnatelja predložen je Neven Frangeš, što je ministar kulture Božo Biškupić uz prethodnu suglasnost Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara i prihvatio.

Također, za tri nova člana Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara, uz župana dubrovačko-neretvanskog Ivana Šprlju, gradonačelnicu Dubrovnika Dubravku Šuicu, ministra kulture Božu Biškupića i intendanta Ivicu Prlendera, koji su članovi po funkciji, imenovani su Vjekoslav Šutej, Joško Juvančić i Jagoda Martinčević.

Neven Frangeš, klavijaturist i skladatelj jazz glazbe, rođen je u Zagrebu 1951. Završio je Muzičku akademiju, surađivao je s brojnim rock i jazz glazbenicima kao i sa Zagrebačkim solistima s kojima je ostvario niz diskografskih projekata. Autor je glazbe za stotinjak kazališnih predstava, tri filma i desetak TV drama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙