FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bergman nudi filmofilima remek-djelo "Sarabanda"

PARIZ, 14. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Ingmar Bergman u srijedu uFrancuskoj počinje prikazivati "Sarabandu", pogled na obiteljske veze,kojim će se prvi put u svijetu promovirati isključivo u digitalnojverziji visoke rezolucije, na zahtjev švedskog filmaša.
PARIZ, 14. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Ingmar Bergman u srijedu u Francuskoj počinje prikazivati "Sarabandu", pogled na obiteljske veze, kojim će se prvi put u svijetu promovirati isključivo u digitalnoj verziji visoke rezolucije, na zahtjev švedskog filmaša.

Francuska je i prva zemlja u kojoj će se u srijedu u kinima početi prikazivati "Sarabanda", snimljena prvotno za švedsku televiziju.

"Sarabanda", "concerto grosso za četiri solista", kako je film okarakterizirao njegov autor, nastavlja radnju 30 godina nakon rastave likova iz "Prizora iz bračnog života" (1973.): Marianne, koju tumači Liv Ullmann, bivše redateljeve supruge, i Johana, u interpretaciji Erlanda Josephsona, omiljena glumca i Bergmanova prijatelja.

Trideset godina nakon rastave, Marianne i Johan su izgubili kontakt. Osjećajući da mu treba, Marianne odlučuje posjetiti Johana u njegovoj divljoj nastambi koju si je uredio u srcu šume.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙