FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo član Islamskog džihada

GAZA, 13. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Pripadnik Islamskog džihadaMajed Abu Salem poginuo je u ponedjeljak u eksploziji u svojoj kući uKhan Younesu u južnom dijelu pojasa Gaze, dok je u nedjelju navečer unapadu na izraelski položaj u Rafahu oštećen egipatski terminal,javlja agencija France presse pozivajući se na medicinske izvore.
GAZA, 13. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Pripadnik Islamskog džihada Majed Abu Salem poginuo je u ponedjeljak u eksploziji u svojoj kući u Khan Younesu u južnom dijelu pojasa Gaze, dok je u nedjelju navečer u napadu na izraelski položaj u Rafahu oštećen egipatski terminal, javlja agencija France presse pozivajući se na medicinske izvore.

Tijelo Majeda Abu Salema prebačeno je u bolnicu u Khan Younesu. Za sada nije poznato ima li još žrtava u eksploziji.

Egipatski terminal u Rafahu, prijelazu između pojasa Gaze i Egipta, djelomično je oštećen u napadu eksplozivom u nedjelju navečer kada je poginulo pet izraelskih vojnika i dva Palestinca.

Prozori na ovoj novoj zgradi, koja bi trebala biti otvorena u siječnju 2005. godine, razbijeni su a njihovi okviri iščupani iz zida. Izgradnja terminala stajala je 4,5 milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙