FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon prigovara Palestincima da ne čine ništa

JERUZALEM, 13. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer ArielSharon je u ponedjeljak, dan nakon napada na izraelski položaj napojasu Gaze u kojem je poginulo pet vojnika, prigovorio Palestincimada "ne čine ništa u borbi protiv terorizma".
JERUZALEM, 13. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Izraelski premijer Ariel Sharon je u ponedjeljak, dan nakon napada na izraelski položaj na pojasu Gaze u kojem je poginulo pet vojnika, prigovorio Palestincima da "ne čine ništa u borbi protiv terorizma".

"Palestinci bi trebali shvatiti da nema nikakvog napretka bez povratka na mir", rekao je Sharon koji se sastao s dva člana američkog Kongresa Royem Bluntom i Stenyjem Hoyerom.

"Jučer smo bili svjedoci teškog terorističkog napada. Razvoj situacije u regiji ovisit će samo o jednoj stvari - ako Palestinci shvate potrebu da se bore protiv terorizma", dodao je.

No, nažalost, istaknuo je izraelski premijer, "nismo utvrdili nikakav znak napretka na tom polju".

Sharon je ponovio, misleći na plan povlačenja s pojasa Gaze u 2005. godini, kako je Izrael voljan koordinirati svoje djelovanje s Palestinskom samoupravom, ali "ne može to učiniti dok god terorizam nastavlja udarati".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙