FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ćiro Blažević predao kandidaturu za predsjedničke izbore

ZAGREB,13. prosinca(Hina) - Potpomognutu s, kako kaže, više od 20tisuća potpisa potpore, svoju je kandidaturu za predsjedničke izboreDržavnom izbornom povjerenstvu večeras predao i nezavisni kandidat ibivši izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav ĆiroBlažević.
ZAGREB,13. prosinca(Hina) - Potpomognutu s, kako kaže, više od 20 tisuća potpisa potpore, svoju je kandidaturu za predsjedničke izbore Državnom izbornom povjerenstvu večeras predao i nezavisni kandidat i bivši izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević.

Kao svoje glavne adute u izbornoj utrci Blažević je pred novinarima naveo to što ga narod poznaje, što je, kako je rekao, apsolutno nekompromitiran, te što je u izbornu kampanju ušao s vlastitim novcem.

Izborni slogan će mu biti "Vratit ću Hrvatima osmjeh na lice".

"Utvaram si da mogu sa svojim entuzijazmom vratiti osmjeh na lice i dostojanstvo hrvatskom čovjeku", rekao je Blažević, najavivši da će u izbornoj kampanji prema svima biti korektan, da na nikoga nema primjedbi, već samo svoj program koji će predstaviti javnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙