FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Supružnici umrli od trovanja ugljičnim-monoksidom

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Supružnici Aleksić koji su sinoćpronađeni mrtvi u svom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci umrli su odtrovanja ugljičnim monoksidom, potvrdila je danas policija.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Supružnici Aleksić koji su sinoć pronađeni mrtvi u svom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci umrli su od trovanja ugljičnim monoksidom, potvrdila je danas policija.

Po riječima policijske glasnogovornice Gordane Vulame, stručnjaci koji su danas obišli mjesto nesreće utvrdili su da je dim istjecao iz otvora u dnu dimnjaka u podrumu.

Na kraju dimnjaka nedostajalala su vratašca, pa se ugljični monoksid zbog pritiska kroz taj otvor vraćao u stan, kazala je Vulama. Dodala je da su sve ostale instalacije (plinske i električne) bile dobre.

Mrtva tijela Dragutina (68) i Marije Aleksić (66) pronađena su sinoć oko 17 sati u njihovoj kući u Sokolgradskoj ulici. Pokojni supružnici su zadnji put viđeni 22. studenog, a kako se danima nisu javljali na telefon, njihova je kćer jučer ušla u stana i zatekla mrtve roditelje.

Pregledom mrtvih tijela policija nije uočila tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt, a na tijelima su uočene "ljubičaste pjege" karakteristične za trovanje ugljičnim monoksidom.

Nakon policijskog očevida mrtva tijela prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙