FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Do 12,00 sati odaziv 25 posto na rumunjskim izborima

BUKUREŠT, 12. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Odaziv birača u drugom krugupredsjedničkih izbora koji se u nedjelju održavaju u Rumunjskoj bio je25 posto oko podneva, što je manje nego u prvom krugu održanom 28.studenog (27,8 posto), priopćilo je Središnje izborno povjerenstvo uBukureštu.
BUKUREŠT, 12. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Odaziv birača u drugom krugu predsjedničkih izbora koji se u nedjelju održavaju u Rumunjskoj bio je 25 posto oko podneva, što je manje nego u prvom krugu održanom 28. studenog (27,8 posto), priopćilo je Središnje izborno povjerenstvo u Bukureštu.

Kako navodi povjerenstvo bio 26,76 posto u seoskim područjima, dok je u gradovima bio 23,87 posto, a u Bukureštu 21 posto.

Izbori u kojima se premijer na odlasku i kandidat Socijaldemokratske stranke (PSD) Adrian Nastase natječe s kandidatom oporbenog desnog centra i gradonačelnikom Bukurešta Trajanom Basescuom, trebaju se završiti do 21.00 sat (19.00 po GMT-u), a istraživanja na izlasku iz birališta trebala bi se objaviti odmah nakon njihova zatvaranja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙