FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priveden zbog trganja liste s potpisima za Mesićevu kandidaturu

DUBROVNIK, 9. prosinca 2004. (Hina) - Pedesetšetogodišnji DubrovčaninM. N. sproveden je u danas u Istražni centar Županijskog suda uDubrovniku jer je potrgao liste s potpisima za predsjedničkukandidaturu Stjepana Mesića i protiv njega je podnesena kaznenaprijava.
DUBROVNIK, 9. prosinca 2004. (Hina) - Pedesetšetogodišnji Dubrovčanin M. N. sproveden je u danas u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku jer je potrgao liste s potpisima za predsjedničku kandidaturu Stjepana Mesića i protiv njega je podnesena kaznena prijava.

Kako se navodi u priopćenju dubrovačko-neretvanske Policijske uprave, M.N. je u utorak, 7. prosinca, oko 16,20 sati u Novoj Mokošici iskidao dvije liste s 88 potpisa građana za predsjedničku kandidaturu Stjepana Mesića.

Taj je dan u Ulici Bartola Kašića 11 u Novoj Mokošici tada nepoznati muškarac prišao stolu za kojim su Dubrovčani B. Č. i T. S. prikupljali potpise. Pogrdnim je riječima, vičući i psujući, vrijeđao predsjedničkog kandidata, sa stola uzeo i iskidao dvije liste s 88 potpisa, dva plakata i tri prazna obrasca i nakon toga se udaljio.

Kriminalističkom obradbom utvrđena je osnovana sumnja da je počinitelj M. N., koji je kazneno prijavljen po čl. 120. st. 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, stoji u policijskom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙