FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor otvorila radove na virovitičkoj obilaznici

VIROVITICA, 8. prosinca 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade JadrankaKosor danas je u Virovitici otvorila radove na izgradnji zapadnevirovitičke obilaznice na državnoj cesti D-5 na smjeru Terezino Polje- Kutina.
VIROVITICA, 8. prosinca 2004. (Hina) - Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor danas je u Virovitici otvorila radove na izgradnji zapadne virovitičke obilaznice na državnoj cesti D-5 na smjeru Terezino Polje - Kutina.

Obilaznica će biti duga devet kilometara i trebala bi Viroviticu osloboditi tranzitnog prometa.

"To je posebno značajno jer se u središtu Virovitice križaju dvije magistralne ceste, dnevno njima prođe i desetak tisuća vozila te se događaju brojne prometne nezgode, u kojima na žalost ima i poginulih", rekla je ministrica Kosor.

Vrijednost je radova 100 milijuna kuna, investitor su "Hrvatske ceste", a glavni izvođač tvrtka "Ceste" iz Varaždina.

Ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti otvorila je u Virovitici i novouređene prostorije Centra za socijalnu skrb, veličine 500 četvornih metara. Za preseljenje Centra iz starih prostorija i u adaptaciju novih Ministarstvo rada i socijalne skrbi izdvojilo je 3,2 milijuna kuna. U Centru je zaposleno 19 djelatnika koji se skrbe za 3600 korisnika.

U Slatini je Jadranka Kosor uručila ključeve stana obitelji samohrane majke Snježane Kmet koja se brine o bolesnom djetetu i majci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙