FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader razgovarao telefonom s mađarskim kolegom

ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanaderrazgovarao je u utorak telefonom s predsjednikom mađarske vladeFerencom Gyurcsanyem o daljnjem razvitku bilateralnih odnosa Hrvatskei Mađarske, priopćio je Vladin ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader razgovarao je u utorak telefonom s predsjednikom mađarske vlade Ferencom Gyurcsanyem o daljnjem razvitku bilateralnih odnosa Hrvatske i Mađarske, priopćio je Vladin ured za odnose s javnošću.

Premijeri su ocijenili da su odnosi dviju država stabilni, partnerski i prijateljski. Predsjednik mađarske vlade ponovio je potporu svoje države pristupanju Hrvatske Europskoj uniji i najavio da će Mađarska na predstojećem sastanku Europskog vijeća u Bruxellesu dati punu potporu za odluku o datumu početka pregovora o članstvu između Hrvatske i EU-a.

Dvojica su premijera također razgovarala o skorom službenom posjetu premijera Sanadera Mađarskoj, stoji u priopćenju Vladina ureda za odnose s javnošću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙