FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jarnjak: nisam zaprimio oporbeni zahtjev za hitnim zasjedanjem Odbora

ZAGREB,6. prosinca(Hina) - Predsjednik saborskog Odbora za unutarnjupolitiku i nacionalnu sigurnost Ivan Jarnjak izjavio je danas da nijezaprimio oporbeni zahtjev da se hitno sazove sjednica Odbora zbognagađanja da su predsjednik države i premijer navodno dobili različitaizvješća o radu Protuobavještajne agencije (POA).
ZAGREB,6. prosinca(Hina) - Predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ivan Jarnjak izjavio je danas da nije zaprimio oporbeni zahtjev da se hitno sazove sjednica Odbora zbog nagađanja da su predsjednik države i premijer navodno dobili različita izvješća o radu Protuobavještajne agencije (POA).

"Nisam do sada zaprimio nikakav zahtjev, niti jednog člana Odbora", rekao je Jarnjak nakon sastanka s predsjednikom Komisije za nacionalnu sigurnost BiH Boškom Šiljegovićem u Hrvatskom saboru.

Naime, HNS-ov član Odbora Srećko Ferenčak prije dva dana je najavio da će oporbenjaci danas od Jarnjaka tražiti hitno zasjedanje Odbora, kako bi se utvrdilo jesu li postojala dva, različita izvješća POA-e - da je jedno dostavljeno predsjedniku Stjepanu Mesiću, a drugo premijeru Ivi Sanaderu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙