FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Washington Post: Bin Ladenu se izgubio trag

WASHINGTON, 5. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Potraga za vođom alQaede Osamom bin Ladenom zamrla je i nema znakova koji bi upućivali nato gdje je on sada, rekao je pakistanski predsjednik Pervez Musharrafu intervjuu što ga je Washington Posto objavio u nedjelju.
WASHINGTON, 5. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Potraga za vođom al Qaede Osamom bin Ladenom zamrla je i nema znakova koji bi upućivali na to gdje je on sada, rekao je pakistanski predsjednik Pervez Musharraf u intervjuu što ga je Washington Posto objavio u nedjelju.

Prema Musharrafovim riječima, pakistanske snage još intenzivno tragaju za Bin Ladenom, ali nedavne sigurnosne operacije i ispitivanja pokazuju samo da je živ.

"Živ je, ali više od toga, na primjer, gdje je, bilo bi samo nagađanje bez puno temelja", rekao je Musharraf.

Na novinarsko pitanje je li se Bin Ladenu izgubio trag, Musharraf je rekao: "Da, ako mislite na to da mi ne znamo gdje je on".

Musharraf se u subotu sastao s američkim predsjednikom Georgeom Bushem koji je njegovu zemlju pohvalio da suradnju u ratu protiv terorizma i u potrazi za Bin Ladenom čija je gerilska mreža al Qaeda izvela terorističke napade 11. rujna 2001. na Sjedinjene Države.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙