FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promet na pruzi Zaprešić - Podsused jednim kolosijekom

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - U 16,22 sata uspostavljen jejednokolosiječni promet na dvokolosiječnoj pruzi između Zaprešića iPodsuseda - Tvornice, koji je zbog sinoćnje nezgode privremeno bioprekinut, priopćile su Hrvatske željeznice (HŽ).
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - U 16,22 sata uspostavljen je jednokolosiječni promet na dvokolosiječnoj pruzi između Zaprešića i Podsuseda - Tvornice, koji je zbog sinoćnje nezgode privremeno bio prekinut, priopćile su Hrvatske željeznice (HŽ).

Budući da je vozni red na toj dionici organiziran na dva kolosijeka, zbog smanjene propusne moći pruge HŽ očekuje kašnjenja prigradskih, lokalnih i međunarodnih vlakova od 15 do 20 minuta.

Sinoć u 19,25 na pruzi Zagreb - Savski Marof između kolodvora u Podsusedu - Tvornici i Zaprešiću iskliznuo je pomoćni vlak s dizalicom, zbog čega je polomljeno šest stupova kontaktne mreže, oštećeno 200 metara voznog voda te most preko kojega prolazi dvokolosiječna pruga.

Sve ekipe HŽ-a još su na terenu, uzroci nesreće se utvrđuju, procjenjuje se šteta i uklanjaju posljedice iskliznuća, stoji, uz ostalo, u priopćenju HŽ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙