FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dopremljene umjetnine iz centra "Georgesa Pompidoua"

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - U Klovićeve dvore u Zagrebu večerassu dopremljene umjetnine iz zbirke Nacionalnog muzeja moderneumjetnosti Centra "Georgesa Pompidoua" iz Pariza za izložbu "Enigmaobjekta" koja se otvara 17. prosinca, izvijestila je ravnateljicaDvora Vesna Kusin.
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - U Klovićeve dvore u Zagrebu večeras su dopremljene umjetnine iz zbirke Nacionalnog muzeja moderne umjetnosti Centra "Georgesa Pompidoua" iz Pariza za izložbu "Enigma objekta" koja se otvara 17. prosinca, izvijestila je ravnateljica Dvora Vesna Kusin.

Izložba se otvara u povodu proslave 50. obljetnice djelovanja Muzeja suvremene umjetnosti. Vesna Kusin istaknula je kako je zadovoljna što će hrvatska publika moći vidjeti 107 djela 67 umjetnika, koja su obilježila drugu polovicu 20. stoljeća europske i svjetske suvremene umjetnosti. Među vodećim umjetnicima na izložbi će biti i djela Julija Knifera i Brace Dimitrijevića.

Izložba će biti postavljena na dva kata Galerije Klovićevih dvora, koji su posebno preuređeni za izložbu, istaknula je, među ostalim, Vesna Kusin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙