FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavnici slovenskih Oružanih snaga posjetili MORH

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Načelnik Glavnog stožera Oružanihsnaga Republike Slovenije general bojnik Ladislav Lipič posjetio jedanas Ministarstvo obrane Republike Hrvatske i sastao se s ministromBerislavom Rončevićem, priopćio je MORH.
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Slovenije general bojnik Ladislav Lipič posjetio je danas Ministarstvo obrane Republike Hrvatske i sastao se s ministrom Berislavom Rončevićem, priopćio je MORH.

Nakon sastanka s ministrom obrane slovensko se izaslanstvo sastalo i s načelnikom Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske generalom zbora Josipom Lucićem. Teme razgovora bile su nastavak reforma hrvatskih Oružanih snaga, sigurnosno stanje u regiji i doprinos Hrvatske miru i stabilnosti, hrvatsko-slovenska suradnja u regionalnim inicijativama, Kvadrilaterali i inicijativi za suradnju srednjoeuropskih država u potpori miru CENCOOP i slovenska iskustva iz razdoblja približavanja NATO-u, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙