FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić na čelu Mesićeva Izbornog stožera za Zagreb

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Milan Bandić, predsjednik zagrebačkeGradske organizacije SDP-a i zagrebački dogradonačelnik potvrdio jedanas da će biti na čelu Izbornog stožera za Grad Zagrebpredsjedničkog kandidata Stjepana Mesića.
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Milan Bandić, predsjednik zagrebačke Gradske organizacije SDP-a i zagrebački dogradonačelnik potvrdio je danas da će biti na čelu Izbornog stožera za Grad Zagreb predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića.

"Na poziv aktualnog i uvjeren sam budućeg predsjednika Stjepana Mesića, prekjučer sam prihvatio biti predsjednik njegova Izbornog stožera za Grad Zagreb", izjavio je novinarima Bandić na Jelačićevom trgu pokraj štanda na kojem aktivisti prikupljaju potpise za Mesićevu predsjedničku kandidaturu.

Odradit ćemo sve da građani Zagreba već u prvom krugu izaberu Mesića jer pobijediti u Zagrebu, znači pobijediti u Hrvatskoj, zaključio je Bandić.

Predsjednik zagrebačke Gradske organizacije HNS-a i Bandićev kolega dogradonačelnik Zagreba Stipe Tojčić novinarima je rekao da je već mjesec dana obavljao pripreme za predsjedničku kampanju i napravio cijelu infrastrukturu. Mi smo tu cijelu infrastrukturu vrlo rado prepustili svim strankama i vrlo smo zadovoljni da svih pet stranaka u Zagrebu (vladajući SDP i HNS, te HSS, LS i LIBRA) podržavaju Stjepana Mesića.

Mesić je također i moj dugogodišnji prijatelj, ja ga još dulje znam od Bandića, od prije 1990. te, i ja se nadam također, odnosno uvjeren sam da će Mesić pobijediti u prvom krugu, rekao je Tojčić.

Nakon Tojčićeve izjave "da je mjesec dana odrađivao Mesićevu predsjedničku kampanju", novinari su Bandića pitali kada se s Mesićem dogovorio da bude šef njegovoga zagrebačkog izbornog stožera, a on je odgovorio da o detaljima ne želi govoriti.

Na čelu sma izbornog stožera jer aktualni predsjednik želi ponovo pobijediti, a pobjednici se uvijek druže zajedno, poručio je Bandić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙