FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U III. osječkoj gimnaziji pao strop na ulaznim vratima

OSIJEK,3. prosinca(Hina) - U III. osječkog matematičkoj gimnaziji danasoko 10,15 sati, pod velikim odmorom, na ulaznim vratima odlomio se ipao strop, no nitko od 310 učenika, koliko ih je bilo u jutarnjojsmjeni, nije stradao, doznaje se od ravnateljice Snježana BarabašiSeršić.
OSIJEK,3. prosinca(Hina) - U III. osječkog matematičkoj gimnaziji danas oko 10,15 sati, pod velikim odmorom, na ulaznim vratima odlomio se i pao strop, no nitko od 310 učenika, koliko ih je bilo u jutarnjoj smjeni, nije stradao, doznaje se od ravnateljice Snježana Barabaši Seršić.

Dodala je kako su odmah pozvani nadležni iz županijskog Ureda za prosvjetu da bi se vidjelo kako što prije otkloniti i sanirati štetu.

Riječ je, naime, o velikoj količini štukature i betonske građe, koja se srušila s površine od oko dva četvorna metra.

Ravnateljica gimnaziej Snježana Barabaši Seršić podsjeća da je cijela zgrada III. osječke gimnazije - koja se nalazi u sklopu osječke Tvrđe, a izgrađena je 1890. - u teškom stanju.

Naglasila je kako su često inzistirali kod nadležnih službi da se što prije krene s obnovom.

Sam strop na ulaznim vratima bio je toliko dotrajao pa "gotovo da i nije čudo da se takvo nešto dogodilo, na svu sreću bez posljedica za učenike i djelatnike", rekla je za Hinu ravnateljica

Na očevid su došli djelatnici Policijske uprave osječko-baranjske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙