FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adlešić: još 17 dana za popravljanje slike Hrvatske

ZAGREB,1. prosinca(Hina) - Preostalo je još 17 dana da se pokušapopraviti slika Hrvatske koja je nakon petogodišnjeg popravljanjaimagea ozbiljno narušena, izjavila je danas potpredsjednica HSLS-a ipredsjednička kandidatkinja te stranke Đurđa Adlešić, izražavajućinezadovoljstvo što su u tako važnim danima glavne vijesti 'špijuni'.
ZAGREB,1. prosinca(Hina) - Preostalo je još 17 dana da se pokuša popraviti slika Hrvatske koja je nakon petogodišnjeg popravljanja imagea ozbiljno narušena, izjavila je danas potpredsjednica HSLS-a i predsjednička kandidatkinja te stranke Đurđa Adlešić, izražavajući nezadovoljstvo što su u tako važnim danima glavne vijesti 'špijuni'.

Već pet dana na naslovnicama su 'špijuni', a kad se to dogodi zemlja ne živi u miru i upitan je njen demokratski image, rekla je Adlešić na konferenciji za novinare, podsjetivši da bi 17. prosinca Hrvatskoj trebao biti određen datum za početak pregovora o pristupanju EU.

Adlešić je upozorila da 'loptanje' aferom POA-Puljiz između predsjednika države i Vlade Stjepana Mesića i Ive Sanadera može štetiti ugledu Hrvatske dok čeka datum pregovora.

Sad već postoje pokazatelji da ta afera nije prošla bez štete na vanjsko-političkom planu, rekla je Adlešić, pozvavši Mesića i Sanadera da čim prije krenu u snažnu diplomatsku aktivnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙